آموزش تغییر تنظیمات و شخصی سوارد شدهی Recycle Bin در ویندوز ۱۰


آموزش تغییر تنظیمات و شخصی سوارد شدهی Recycle Bin در ویندوز 10

همانطور که می دانید وقتی چیزی را در ویندوز حذف کنید، ب Recycle Bin منتقل خواهد شد و هر داده تا زمانی که در سطل زباله قرار گرفته باشد قابل بوارد شدهیافت یا بوارد شدهگردانی خواهد بود. تمامی فایل ها و داده های حذف شده تا زمانی که ب میزان خاصی نرسد یا تا زمانی که آن ها را وارد شده سطل زباله پاک نکنید در آنجا باقی خواهند ماند. در واقع Recycle Bin ب کاربران فرصتی می دهد تا فایل های حذف شده را بوارد شدهگردانند و مجددا ب آنها دسترسی پیدا کنند. باید یادآوری کنیم که Recycle Bin ویندوز وارد شده تنظیماتی برخوردار قرارداده شده است که می توانید آن را بر اساس نیوارد شده خود شخصی سوارد شدهی نمایید. در این مطلب نکاتی در رابطه با تنظیمات سطل زباله ویندوز در اختیارتان قرار خواهیم داد.

امکان تغییر اندوارد شدهه سطل زباله برای نگهداری داده های حذف شده

Recycle Bin می تواند با توجه ب نیوارد شده شما، میزان فضای نگهداری داده اش متغیر باشد. در واقع شما می توانید برای سطل زباله حداکثر فضای مورد نیوارد شدهتان را تعیین کنید. در نتیجه داده های حذف شده ی بیشتری در سطل زباله سیستمتان ذخیره و نگهداری خواهد شد. برای مثال در یک درایو ۱ ترابایتی می توانید ۴۶ گیگابایت را ب سطل زباله اختصاص دهید. برای دسترسی ب مدیریت و تنظیمات سطل زباله باید بر روی آن رقرارداده شده است کلیک کنید و وارد گزینه Properties شوید.

در پنجره بوارد شده شده حداکثر فضای سطل زباله را مشاهده خواهید کرد در نتیجه می توانید حجم مورد نظرتان را برای شخصی سوارد شدهی سطل زباله وارد نمایید. فقط دقت داشته باشید که حجم سطل زباله باید بر اساس میزان درایو موردنظر تعیین شود. برای مثال برای یک درایو ۲ گیگابایتی نمی توان ۱۰۰ گیگابایت حجم سطل زباله در نظر گرفت.

لغو درگیرکننده وارد شده Recycle Bin و حذف کامل داده ها

در صفحه ی تنظیمات مربوط ب سطل زباله گزینه ای ارائه شده قرارداده شده است که فعالیت سطل زباله را غیر فعال خواهد کرد. ب این صورت که اگر فایلی را حذف نمایید، آن فایل دیگر ب سطل زباله منتقل نخواهد شد و ب طور کامل وارد شده سیستمتان حذف می شود. در نتیجه با تیکدار کردن این گزینه دیگر امکان بوارد شدهیابی داده های حذف شده وارد شده طریق سطل زباله وجود نخواهد داشت. برای تغییر این تنظیمات باید گزینه ی نمایش داده شده در تصویر زیر را تیکدار نمایید.

همچنین قابلیت دیگری ارائه شده قرارداده شده است که با تیکدار کردن آن، قبل وارد شده حذف هر فایل پیغامی برایتان ب نمایش در می آید تا در صورت پشیمان شدن وارد شده حذف یک فایل با کلیک بر روی گزینه ی Cancel بتوانید عملیات حذف داده را متوقف نمایید.

قابلیت حذف تمامی داده های سطل زباله در زمانی معین

یکی دیگر وارد شده قابلیت های قابل تنظیم در Recycle Bin ویندوز که اخیرا اضافه شده، امکان حذف تمامی داده های موجود در سطل زباله و خالی کردن Recycle Bin قرارداده شده است. این ویژگی مشاب ابزار Ccleaner قرارداده شده است و ب صورت خودکار و در زمانی مشخص فایل های سطل زباله را کاملا پاک خواهد کرد. برای مثال شما می توانید پس وارد شده ۱، ۱۴، ۳۰ یا ۶۰ روز قابلیت پاک کردن سطل زباله را فعال نمایید. برای دسترسی ب این قابلیت کافی قرارداده شده است تا Settings را بوارد شده کنید و وارد گزینه System شوید. در بخش Storage و با کلیک بر روی Change how we free up Space automatically می توانید حذف خودکار داده های موجود در سطل زباله را فعال کنید.

در صفحه ی بوارد شده شده با تیکدار کردن گزینه ی Delete temporary files that my apps aren’t using می توانید فایل های غیر قابل درگیرکننده ای که در مدت زمان موردنظر در سطل زباله قرار داشته اند را حذف نمایید. فقط کافیست وارد شده نوار کشویی تعداد روز مدنظرتان را انتخاب نمایید. تا هر چند روز که می خواهید سطل زباله ب طور پیش فرض خالی شود.

ب طور کلی Recycle Bin ابزاری قرارداده شده است که وارد شده اهمیت زیادی برخوردار بوده و بسیار کاربردی قرارداده شده است. ممکن قرارداده شده است اهمیت آن را درک نکنیم و یا با اهمیت آن آشنا نباشیم. در نهایت با شخصی سوارد شدهی سطل زباله ویندوز می توانید شاهد عملکردی بتر و کارایی بیشتر وارد شده این ابزار باشید.

دانلود فیلم ۴k

منبع : سخت افزار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *